Razpis testiranja o primernosti psa za terapevtsko delo

datum: 26.12.2015

kategorija: Aktualno

Na podlagi sklepa strokovnega odbora Društva »Tačke pomagačke« razpisujemo testiranje o primernosti psa za terapevtsko delo.

Testiranje bo v nedeljo, 31. januarja 2016 v društvenih prostorih na Šmartinski c. 152 v Ljubljani.

 

Na podlagi sklepa strokovnega odbora Društva »Tačke pomagačke« razpisujemo testiranje o primernosti psa za terapevtsko delo.

Testiranje bo v nedeljo, 31. januarja 2016 v društvenih prostorih na Šmartinski  c. 152 v Ljubljani.

Cena testiranja: 35 evrov. Vplačilo mora biti opravljeno najpozneje do 20. januarja 2016 na TRR: SI56 0202 7025 6690 427, BIC (SWIFT): LJBASI2X. Naslov: Društvo »Tačke pomagačke«, Idrijska 13, 1360 Vrhnika

O primernosti psov za terapevtsko delo in druge informacije več na spletni strani: www.tačkepomagačke.si  - okno: Pridruži se nam.

Število kandidatov za testiranje je omejeno. Z vodniki bo opravila oseben razgovor  komisija za izbor kandidatov za pripravnika za terapevtski par.  Izmed kandidatov, ki so s psom uspešno opravili testiranje in razgovor bo izbranih 15 kandidatov za pripravnike za terapevtske pare.

Ob prijavi na testiranje morate kandidati obvezno priložiti motivacijsko pismo, ki mora vsebovati kratek življenjepis, koliko časa boste namenili prostovoljstvu, zakaj želite postati prostovoljec, kje bi  lahko  delali  kot bodoči terapevtski par… Poleg tega za psa obvezno priložite kopijo rodovnika, za mešančke pa kopijo potnega lista.

Starost psa: najmanj 12 mesecev, pes mora imeti obvezno opravljen izpit A iz poslušnosti.

Na testiranje (s priloženimi navodili) bodo vabljeni samo kandidati, ki bodo pravočasno vplačali znesek testiranja in oddali popolno prijavo.

Prijave kandidatov zbiramo do vključno 20. januarja 2016 na naslovu: info@tackepomagacke.si