Dohodnina

datum: 23.11.2014

kategorija: Aktualno

Drage Tačke in Tačkoni!
Strokovni odbor Društva »Tačke pomagačke« je na svoji 8. redni seji, ki je bila 14. 11. 2014, dal pobudo, da se tudi letos vsi člani društva vključimo v zbiranje 0,5 odstotka dohodnine, ki jo lahko po 142. členu Zakona o dohodnini davčni zavezanci – rezidentje namenimo za financiranje splošno-koristnih namenov, kamor sodi tudi naše društvo.

Prosimo vas, da priloženi obrazec – tisti, ki tega do sedaj še niste storili – izpolnite in pošljete do 31. decembra 2014 na naslov: Ministrstvo za finance, Davčna uprava R Slovenije, Šmartinska c. 55, 1000 Ljubljana. Prav tako vas prosimo, da zaprosite svoje sorodnike, prijatelje in znance (posredujete jim lahko priloženi obrazec), da bi 0,5 % dohodnine namenili našemu društvu.
V strokovnem odboru smo mnenja, da je to eden izmed enostavnih načinov, s katerim lahko vsak izmed nas pripomore k zbiranju finančnih sredstev, ki jih potrebujemo za finančno poslovanje društva in za delno kritje stroškov veterinarskih pregledov naših kužkov, oprsnic itd.
Strokovni odbor Društva »Tačke pomagačke« se že v naprej vsakemu izmed vas, ki boste vložili svoja prizadevanja v zbiranje 0,5 odstotka dohodnine, lepo zahvaljuje.