Vabilo na strokovno izobraževanje Terapevtski pes od vrtca do univerze

datum: 15.01.2024

kategorija: Aktualno

Slovensko društvo za terapijo s pomočjo psov organizira izobraževanje za strokovne delavce iz vzgojno izobraževalnih ustanov z naslovom TERAPEVTSKI PES OD VRTCA DO UNIVERZE.

Izobraževanje bo potekalo v soboto, 9.3.2024 na SVŠGUGL, Kardeljeva ploščad 28a, Ljubljana







Strokovno izobraževanje je namenjeno  strokovnim delavcem, zaposlenim v različnih vzgojno izobraževalnih ustanovah, ki že vključujejo terapevtskega psa ali bi ga želeli vključiti, v izobraževalno delo. 

Vključevanje terapevtskega psa v terapevtsko obravnavo zahteva specifično znanje in poznavanje posebnosti dela s psom. Izobraževanje bo zajemalo teoretični del, predstavitev dobrih praks ter praktične delavnice in spoznavanje pripomočkov in gradiv, ki se uporabljajo na terapevtskih urah. Terapevtski pes je izjemen motivator in pomočnik pedagoškemu delavcu; spodbujevalec mladih bralcev preko programa R.E.A.D ali bralnih uricah. S pomočjo terapevtskega psa otroke osveščamo o pravilnem odnosu do živali in narave nasploh.

Po zaključenem izobraževanju boste prejeli ustrezna potrdila.

Na izobraževanje se lahko prijavite do 1. 3. 2024. oz. do zapolnitve prostih mest, na povezavi: 

https://docs.google.com/forms/d/1YqvxBRC_akR9jIMpPwSJgTvTIy2YLURI37NXWlYdYi8/edit

Število mest je omejeno.

Program:

Program rednega letnega izobraževanja Društva Tačke pomagačke za vzgojno izobraževalne ustanove.pdf

 

Cena izobraževanja znaša 115 € za prvega udeleženca iz posamezne ustanove; 60€ za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz iste ustanove. V ceni kotizacije je vključena cena kosila.

Vljudno vabljeni!